Måneds beste utvikling

Vi kommer ikke til å ha mange slike kåringer. Utviklingen vi merket før vinterferien var tydelig. Jeg så tydelig fler og fler spillere meldte seg på og tok ansvar. Alle tok ett steg opp. Men en ekelt spiller tok MANGE steg i siste perioden, Johan Sundsvåg!
Jeg syns det er greit å ta fremme Johan og spillegruppen. Utviklingen av Johan er mye takket være, hardt arbeid og riktig innstilling men det er også takket være gode medspillere som skaper et miljø gjennom hardt arbeid, positiv innstilling og ikke minst spillere som snakker sammen gjennom øvelsene og hjelper hverandre! Om vi kan skape riktig miljø der vi hjeper hverandre med utviklingen vil vi i LENGDEN tjene mye på dette.
Så dette er en klapp på skuldrene til Johan og HELE spillergruppen.
Gjennom mine 7 år som trener har jeg ikke sett en slik drastisk utvikling over en så kort periode. Johan har gått fra å være en spiss til å bli en back som er nesten umulig å runde 1 mot 1 bakover og en pest og plage for alle spisser som møter ham! En back som yter 110% når det er kjedelig (når laget ikke har ballen). Fotballspillere er kjent for å «jukse» i defensive arbeidet, de tar ofte ikke løpene nedover mot eget mål like seriøst som løpene mot motsdanderens mål. Well done Johan, Well don Frigg g99! Fortsett å hjelpe hverandre med utviklingen, men husk ingenting kommer gratis! Ikke sett dere ned og vær fornøyd, nå som dere merker utviklingen er det greit å sette på en ekstra gir og gi litt mer!

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.