Referat fra Kongsvinger

Takk for en flott helg.
Det har vært lærerik helg. Vi trenerne har blitt kjent spillerne bedre på banen og utenfor banen.

Dag 1:
Vi ankommer sent på fredag. Gutta tar buss som henter oss på Marinlyst. Guttene pakker smått ut før vi kaller inn til spillemøte før første trening.
Vi går gjennom litt praktisk informasjon. Gutta får i seg mat og gjør seg klar til første trening.
Første trening toucher vi smått inn på punktene vi skal gjennom i løpet av de 4 neste treningene.
Men som alltid er hovedmålet med første trening på slike treningsleir å få kroppen i gang i de nye omgivelsene.
Treningen er uansett meget bra kvalitet over. Forholdene kan vi jo ikke klage over.

 

Dag 2:
Vi våkner kl 06.30 og gjør oss klar til første økt kl 0800. Treningen er noe kjedelig for spillerne. Vi har en rolig økt og terper på bevegelse, formasjon og spillesystemet (uten å gå inn på det). Kvaliteten på denne økten er overraskende bra (tidlig økt kombinert med kjedelig tema på treningen skulle kanskje tatt knekken på kvaliteten)!

Da var det på tide med teori økt. Vi har video analyse der vi legger ennå mer vekt på det vi skal øve på under denne leiren. Etter video analysen, skal vi selvsagt få med oss Manchester mot Liverpool i kantina!

Kl 1900 har vi en to timers lang økt der dere skal gjøre det vi har sett på, snakket om og øvet på i første økt. Nå skal dere vise at dere mestrer det i kampsituasjon. Jeg mener denne økten, er vår beste økt til nå!

Dag 3:
I dag har vi to treninger og får hjelp av Kjetil som bistår oss med keepertrening! Stor takk til Kjetil som tok seg tid. Vi har to økter i dag før vi tar turen hjem kl 1500. Den første økten starter kl 0800 nok engang J Etter økt to så har vi straffekonkurranse. Her regner jeg med målvaktene våre hadde fått noen gode tips fra Kjetil. Etter at alle hadde skutt så hadde dem reddet flere skudd enn de hadde sluppet inn! BRA! Hassan vinner straffekonkurransen!

Hva fikk ut av denne leiren?
Sportslig fikk vi veldig mye ut av denne treningsleiren. Vi kunne jobbe litt tettere med dere og gå noe dypere inn på det vi skal bli flinkere på! Sosialt, vi er to ”nye” lag som trenger å bli bedre kjent med våre ”nye” lagkamerater utenfor banen uten for å kunne heve oss på banen. Her mener jeg vi fortsatte å bygge på. Kosthold, vi fikk styre kostholdet deres denne helgen og mange av gutta så verdien av riktig kosthold. Vi gleder oss til neste treningsleir 25mars i Tyrkia!

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.