FUVO Cup 28-29 januar 2012

I første kampen mot Holmen 2 ble det seier 3-0. Gutta virket ikke helt våkne og brukte tid på å komme i gang. Det var mye fokus på det harde fysiske spillet til Holmen. Spillemønstret til “The Nima” trengte en oppfriskning i pausen. Gutta spilte seg inn i kampen og vant komfortabelt til slutt. Vi hadde tre forskjellige gutter som skåret mål til stor glede for medspillere og alle de fremmøtte tilskuerne. Keeperne våre hadde en rolig økt i mål.

I kampen mot Rommen kom vi bak på to ganger både 1-0 og 2-1. Men et hardt skudd mot mål kranglet seg inn i siste minutt av første omgang og ga Frigg pauseresultat 1-1. I andre oppgang kom vi igjen bakpå selv om Nima hadde gitt klare arbeidsoppgaver. Det var igjennom stor arbeidsinnsats fra alle gutta på banen og sidelinjen som gjorde at humøret ble holdt opp og troen på poeng fremdeles var tilsted. Frigg fikk sitt andre mål i et kontringsangrep som ble avsluttet med distanseskudd som var velplassert over keeperen. Frigg hadde dermed kommet tilbake to ganger i løpet av kampen. Det føltes nesten som en seier når dommer blåste av kampen.

Gruppespillet avsluttet med kamp mot Team Nes sitt første lag. De spilt kun for den lokale æren og gikk ut med stor fart. De fikk også belønning tidlig i første omgang med mål. Vi fikk relativt raskt plassert ballen bak keeperen deres etter litt rot i motstandernes forsvar. Mål 2 er kanskje det peneste (og frekkeste) i Cupen hvor keeperen til Nes rykker ut. Vår spiller holdt seg kald og venter til keeperen har kommet ekstra langt ut (på tur) for deretter å vippe den over og inn i målet. Spikeren i kista kom på straffespark som ble satt inn i god “Nima style” – hardt og kontant utenfor keeperens rekkevidde. Det ble seier 3-1 og vi måtte vente på siste kamp i gruppen for å få avklart om vi gikk til finalen.

Dessverre fikk Rommen bedre målforskjell enn Frigg og ble gruppevinner med samme poengsum pga storseier mot Holmen 2. Det er bare å stå på Frigg – neste gang holder helt til Finalen. Det er fremskritt fra tidligere 11er kamper og KurlandCup. Vi gleder oss allerede til kampene som kommer til uken mot Øvrevoll, Kolbotn og Lørenskog.

Mange spillere aspirer til turneringens beste Frigg spillere. Er sikker på at Nima (og Hai) må gå flere runder med evalueringer inkludert kryssreferanse til kampnotatene.