Frigg G-99 på pallen i Kurland Cup

Vedlagt bilde viser Frigg 3 som endte på tredje plass av 20 lag. Vi gratulerer alle.

Frigg G99 stilte med 4 lag til Kurland VinterCup. Det var mange bra resultater og god innsats fra alle på lørdagen. Oppmøte grytidlig lørdag morgen kl 0650 på Friggklubbhuset la ingen demper på spillernes humør. Det ble spilt kamper hele formiddagen. Vi fikk med to lag videre til sluttspillet på søndagen. Frigg 4 ble stoppet i kvartfinalen av et godt lag fra Holmen. Det var først etter å ha vunnet 1/8 finalen gjennom hardt arbeid og solid laginnsats. Frigg 3 snudde kvartfilnalen til seier etter å ha ligget under til pause. I semifinalen ble Oppsal for sterke (vant finalen). Nima, Hai og Fredrik ( frigg trenerne) er godt fornøyd med helgens resultater. Vi kommer sterkere tilbake og neste sjanse er FUVO Cup om til helgen.

Vedlagt bilde viser Frigg 3 som endte på tredje plass av 20 lag. Vi gratulerer alle.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.