Kampreferat Haslum

Frigg 4-5 Haslum
Mål: Daniel og Leon*3

Det ble kjedelig avslutting på denne kampen. Men dette er siste gang vi har en slik avslutting på en kamp i 2012 og fremover. Denne kampen er vi klar over at vi møter ett lag som triller ball godt. Vi ble enig om å spille ”cup preget spill” litt mer kynisk enn det vi har gjort. Vi satt vekt på det defensive. Spesielt samarbeidet mellom de tre på midtbanen og backene som skulle opp å hjelpe på midtbanen når vi mistet ball (høyt press på backene). Det fungerte ikke første 6min og vi fikk ett mål mot oss, vi ble spilt lavt på banen og slet og komme i situasjonene. Men vi kommer inn i kampen. Vinner en god del baller på midtbanen, vi kommer tidlig oppi ballfører, skaper overtall uten ball og vinner ball. Vi finner Laurits som har pasninger som åpner ett forsvar fullstendig! Laget står godt bakover og vi skaper godt med sjanser fremover. Noen ganger slår vi i blinde i bakrom, mens andre ganger spiller vi våre spisser gode på topp og får ut det beste av Daniel og Leon på topp. Vi kommer tilbake og leder 4-1 ved pause. Leon (bursdagsbarnet) skårer tre mål.
Når det gjenstår 18 min så faller vi fullstendig. Med 8 bytter når det gjenstår 24min igjen forventer jeg at vi ikke skal levere på samme høyde. Men i en kamp der vi leder 4-1 og motstanderen har gitt opp må vi levere bedre enn denne avsluttingen. God tips til de som kommer innpå i neste kampene fremover:  ikke kom innpå og spill forsiktig fotball og vær redd for å gjøre feil, for da vil du gjøre masse feil! Gå inn og sett deg som mål at DU skal sette preg på denne kampen. Lettere sagt enn gjort. Men det er eneste måten å jobbe seg inn på start 11.
Det er mye positivt å ta fra denne kampen, Håvard viser igjen at han har gått av keepertrening med Kjetil. Han viser utvikling fra kamp til kamp. Hans fryktløse holding på og ikke minst utenfor banen smitter alle mann. Birk viser hvor viktig han er bak i forsvaret. Etter han ble flyttet ut fra midtstopper og til back. Så ble all kommunikasjon borte i forsvaret. Han har vist at han har gode lederegenskaper og er ikke redd for å styre selv om det er bøtter litt i mot. Midtbanen leverte en god kamp defensivt i ca 50min. Kombinasjonen Felix, Liban og Jacob gjorde ett enormt defensivt arbeid. De som kom inn gjorde en knall innsats i forhold til å løpe, men dessverre løp vi litt feil. Det må vi jobbe med. På topp leverte vi nok engang topp kamp. Kombinasjonene er bra og vi skårer i snitt 4 mål pr kamp. Nå har fokuset vært mest på dere på topp. Jeg trur vi er i mål der. Nå gjelder det å tette igjen bak (mens vi er Tyrkia). Greier vi å tette igjen bak så ser dette bra ut.
Så nå gjelder det å brette opp armene ALLE mann å løfte oss sammen. At vi slipper inn 4 mål på 18 min er ikke forsvaret sitt feil, vi jobber ikke godt nok defensivt som ett lag.
Dagens leksjon: Nå må alle mann jobbe og ingen har lov å gjøre seg liten på fotball banen. Frem med brystet og vis deg frem J

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *