Noen ord fra Hai Ta

Jeg vil takke dere for mottagelsen vi har fått hittil, av gutta og foreldrene.
Jeg ser at det er en sterk foreldregruppe som bryr seg mye om laget, og som støtter laget til enhver tid. Det er alltid gøy å se!
Vi har sagt flere ganger at vi er jeg veldig fornøyd med gutta.
Det er en fin gjeng som det er mye liv i!

G99 har mange forskjellige spillertyper med forskjellige styrker og svakheter, dette gjør at laget har mange forskjellige strenger å spille på.

Likevel syns jeg at spillerne må være enda mer bevist på de rette holdninger.
Tørre å prøve og feile, hvis man aldri prøver, vil man aldri få det til. Mange av gutta på laget er rett og slett redde for å prøve i frykt for å feile! Det er viktig at dere er bestemte, og setter dere som mål, at uansett hvilke tilbakeslag dere opplever, så gi aldri opp. Se hver eneste skuffelse man møter, som en lærdom.
For å bli en suksess må du tro på deg selv. Du må forplikte deg til å fortsette – ikke når det er lett, men når det er vanskelig.
En ting til gutter: Det er ikke flaut å prøve å bli god i noe man har stor interesse for. Mitt tips, bedre å prøve enn å angre! Dere har ingenting å tape ved å gi utrykk for at dere vil bli gode fotballspillere og minst gjøre det som kreves for å bli gode. Dere vil ikke få noe annet enn støtte.
Å ta kommandoen over livet, treninger og det man vil oppnå innebærer å akseptere ansvar for seg selv. Man må akseptere at alt man er eller noen gang kommer til å være, er helt opp til hver enkelt og hvor mye arbeid du legger i det.
Jeg tror at for at vi skal lykkes, så er egne holdninger noe av det viktigste, om vi vil – så tror jeg vi kommer til å fortsette å få fine resultater.
Som sagt så er det en glede å trene dere.  Dere er en kjempegjeng både på og utenfor banen. Det bor masse fotball i dere!

Hai…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *